Flere verktøy for den travle entreprenør

Det er vanskelig å være produktiv hele tiden. Heldigvis har noen av de beste appmakerne der ute lagt ut mange fantastiske apper og programmer til deg, slik at du kan fokusere på det som virkelig er viktig!

1 – Boomerang

Boomerang gjør slik at du kan fjerne meldinger fra innboksen din midlertidig og bli påminnet om dem senere. Dette hjelper deg virkelig å gjøre det du satt deg ned for å gjøre.

Du kan også bruke denne appen for å skrive en epost og sende den senere. Du forteller Boomerang når du vil eposten skal bli sendt, og de tar det derfra.

Ta kontroll over innboksen din før den blir et totalt kaos!

2 – Canva

Canva er en grafisk design plattform på nett der du kan designe deg dine egne grafiske fremstillinger. Du får ikke bestilt en grafisk designer her. Med Canva så er du den grafiske designeren .

Det er et enkelt dra og slipp design verktøy med mer enn 1 million bilder, grafikker og fonter å velge imellom. Den lar deg bruke det helt gratis for mange av bildene og grafikkene, mens noen av dem må betales for. Det er ikke nødvendit å betale for noe, da Canva fungerer helt fint gratis.

3 – Fiverr

Fiverr er en billig men effektiv markedsplass der alt starter fra 50 kr. Det tilbyr kjapp grafisk design, oversettelser, SEO forbedring, visittkort og alt annet du trenger for din business. Om du trenger noe kjapt, finnes Fiverr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *