De ultimate verktøyene for entreprenører (forts)

Vi introduserer deg til enda flere verktøy du burde bruke daglig til alle prosjektene dine, og egentlig alt du foretar deg som en entreprenør!

1 – Dropbox

Du har sikkert allerede hørt om dropbox. Dropbox er fantastisk for bevaring og backup lagring. Det har også mange forskjellige plugin apps du kan bruke for å ha en bedre opplevelse. I tillegg har den en app på alle enheter, noe som gjør at du faktisk kan gå inn på filene dine uansett hvor du er og hva slags enhet du har.

2 – Slack

Slack er en fantastisk chat app og er et perfekt kommunikasjonsverktøy for team og grupper. Det fine designet er noen av de bedre du vil se på nettet. Selv om Slack er relativt ny så er den veldig populær allerede!

Du kan lage flere forskjellige kanaler for å diskutere forskjellige ting, eller du kan ha en privat samtale. Slack la deg også dele filer og finne meldinger som har blitt sendt. Alt synkroniseres perfekt og du kan koble den til andre apper, som for eksempel WordPress eller Skype.

3 – Spotify

Å høre på musikk kan virkelig hjelpe deg med å være produktiv. Selvfølgelig er dette en smak og behag ting, men mange folk blir mer produktive med musikk i bakgrunnen.

Spotify er da selvfølgelig et bra valg for musikkstreaming der du kan finne akkurat det du vil ha, hele tiden. Du kan pogså la Spotify introdusere deg til sanger du aldri har hørt før!

Det finnes også flere programmer man kan bruke for å være produktiv, så bare følg med. Vi vil nok dele de med deg!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *