Hvordan finne riktig hall for bedriften din

Er bedriften din på jakt etter en hall eller et telt for å oppbevare varer, verktøy og annet materiale, men er usikker på hvilken type du skal gå for? Haller og telt kommer i flere ulike former og størrelser. For eksempel finnes det isolerte haller, lagertelt og arbeidstelt som kan verne mot det norske klimaet. I denne artikkelen har vi laget en oversikt over tre forskjellige type telt og haller, sammen med deres fordeler. 

Isolerte stålhaller

Det norske klimaet kan til tider være tøft og by på flere kalde og våte dager. Da er det viktig å holde både materialer, maskiner og arbeiderne tørre og varme. Isolerte stålhaller kan hjelpe med akkurat dette. I tillegg er prisene på isolerte stålhaller billigere enn permanente bygninger. En isolert hall består av en isolerende duk som holder varmen inne og stenger kulden ute. Den kan også leveres med tilbehør som ramper, ventilasjon, belysning, ramper og mesaniner. Dette gjør hallen optimal for bruk som blant annet varelager, produksjonshall, idrettshall, lagerhall og verkstedhall. Isolerte stålhaller er fleksible og kan lett flyttes til ønsket geografisk område. Dette egner seg godt for bedrifter som har midlertidige prosjekter og trenger en isolert hall.

Arbeidstelt

Har bedriften din flere prosjekter som foregår utendørs i Norge? Da kan det være greit med et arbeidstelt som beskytter mot vind og regn og som kan bidra til å forhindre ulykker som kan oppstå når du jobber ute. Arbeidstelt kan brukes av for eksempel rørleggere, tømrere, støperiarbeidere eller andre arbeidere som jobber utendørs. Den kan også brukes som et lagerrom som beskytter verktøy og materialer fra det våte klimaet. Arbeidstelt kommer i forskjellige størrelser, slik at du kan finne en som passer til enhver anledning.

Lagertelt

Et lagertelt passer for bedrifter som trenger et større lager for oppbevaring av varer, verktøy og annet materiale. Det kan også brukes til andre midlertidige formål som for eksempel treningsstudio. Lagertelt er tilgjengelig i flere ulike størrelser og kan forlenges eller forkortes hvis ønskelig. De forskjellige modellene av lagertelt tåler ulik mengde slitasje. Det er derfor viktig å finne ut hvilken modell som passer det geografiske området du ønsker å sette opp teltet. I likhet med de andre teltene og hallene er lagerteltene fleksible og kan lett installeres og demonteres. Derfor passer lagertelt perfekt for bedrifter som har midlertidige prosjekter som flyttes på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *